fredag 26. desember 2008

heee.he.:D


Ja, denne bloggen her er nok kanskje litt kjedelig nå for tiden, men vet du hva! Jeg har verken kamera eller mobil med kamera for tiden;P, ja, jeg vet at det er litt lame....meeen jeg skal kjøpe ny mobil når jeg får råd, og når det greiene som du får på mobilen har gått ut....for da blir det billigere vettu.

************:)************

Jeg skal faktisk begynne og jobbe på den lille søte landhandelen min dagen RETT etter nyttårsaften....ikke det at jeg tror det blir slitsomt, men rett etter nyttårsaften lixom....det var jo den beste timingen x), også blir det jo bare noen ganger i helgene og i feriene at jeg skal jobbe der.


torsdag 25. desember 2008

Julegaver<3!

Jeg fikk mye fint til jul :D...faktisk.
Jeg fikk sminke ( pudder, lipgloss, mascara.... sånne sminke greier),
også fikk jeg en kjeempe fin BLÅ kjole av farmor! Jeg ble sjikkelig glad for den, den passet perfekt, og da ble farmor kjempe glad :P.
Jeg fikk også mange andre klesplagg ( 2 kjoler til, tights, hansker..sånne lange gjennomsiktige med blonder..georgous, 2 par med knestrømper og masse annet:)), også fikk jeg en sjikkelig søt lampe med blomster på :D !.....bøker, sengetøy, et skinn skjørt (faktisk et som jeg må bytte og).
Men jeg hadde det kjempe fint på julaften og da:P, vi spiste den gode maten til farmor, og farfar hadde lagd noen småe setninger på bordkortene som det sto noe om vær av oss på:)....gode snille rare farfar!
Farmor tok ca. bare 3 røykpauser (noe som forbauser meg), hun pleier jo og gå inn på det røykfylte kontoret sitt, sammen med dataen, kabalen og kaffen sin sånn ca. hver halvtime....DET ER SANT!
Men en gave jeg ble sånn drit glad for var den nye cd'en fra the killers...jeg tror egentlig at ingen viste at jeg likte dem, men jeg har alltid vært et skap fan av the killers.
Det var stortsett ikke alt fra min julaften, men dere vil nok ikke høre mere heller...Allright I'm out!