lørdag 10. januar 2009

Kevin Rudolf should rock some more...


Jeg tenkte akkurat på att Kevin Rudolf burde lage mer musikk! Han er jo drit flink, også har han jo på en måte fått en bra start da siden han hadde en/to sang (er) med lil' wayne og nas lisssooom. Han har en sjikkelig bra stemme og syntes jeg :). Absolutt en kommende stjerne tror jeg, burde satse på han ja!


So let it rock! Kevin Rudolf --->


onsdag 7. januar 2009

Brandon Belsky (covergirl!)




Siden jeg har Brandon som ''person of the week'' så tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om han.
Brandon er 26 år og bor i burbank, california, LA. Jeg oppdaget ham ca. samme tid som jeg oppdaget Chester som er ca. 2, 5 år siden eller noe sånt :). Brandon (Belsky) er en sjikkelig kul fyr, og selvom det er minimalt med videoer og bilder av ham så kan jeg i hvert fall se at han er noe av det peneste jeg har sett ( etter chester selfølgelig, når jeg sier sånne ting som ''peneste i verden'' å sånn, så er chester alltid ett hakk forran!), åå han er så søt, han har sjikkelig søt stemme, også er han også veldig søt når han ''rocker på keyboardet'' sitt, han lever seg så inn...og noen ganger vet liksom ikke helt om jeg skal le eller bli flau når jeg viser ham fram på youtube xP! Brandon spiller i et band kalt Julien-k, jeg liker bandet, men vokalisten er min fiende i hele denne verdenen....ææsj (ikke spørr), musikken til Julien-k er litt uvant å høre på kanskje, men egentlig er noe ganske kult:D! Han spiller også i bandet Dead By Sunrise og det er et band som Chester og Amir ( spiller også keyborad i julien-k ) har samarbeidet og. Julien-k og chester har altså slått seg sammen å blitt til bandet Dead By Sunrise! Jeg elsker DBS for chester og brandon er i bandet....2 av de beste menneskene i samme band lissom, hallo! Brandon er en av modellene de pleier å bruke for Ve'Cel. Så alt i alt er Brandon vidundærlig!

tirsdag 6. januar 2009

Ehh, heei

Tja, nå kan du si at det har gått seks dager siden jeg har blogga, og det er en lang tid.. Så jeg må vel bare komme med noe her (en unnskyldning) jeg har vært sjuk heelt fra nyttårsaften og litt før det, så jeg har egentlig glemt hele bloggen (jeg har skiftet person of the week i hvert fall)! Men nå vil jeg har kake, så jeg skal se om jeg kan få sneket til meg noe gulerotkake...det er veldig godt!
Hade, hade :D