mandag 22. juni 2009

I HATE.

Akkuart nå er jeg så drit lei av denne bloggen, og selvom jeg har postet maange innlegg her, har jeg faktisk ikke fått noe serlig kommentarer. Så ja, hvis det ikke er noen som har et veldig behov for at jeg fortsetter her kommer jeg sikkert til og begynne et annet sted, kanskje på Ipublish eller blogg.no? Hvem er best egentlig ? :)

søndag 21. juni 2009

Jeg for nesten lyst til og, Jaaa!

Herlighet, det er helt utrolig hva de driver med her i verden!

Excuse me, men har kinesere egentlig hørt om respekt oven for dyr? Jeg blir mer og mer sinna, og det gjør meg så...Åhh, jeg har seriøst ikke ord! De bitchegubbene og bitchene der nede og over alt i verden burde miste alt de eier og har for så og sulte i hjel, først da har de kanskje en liten anelse om hvor mye smerte de setter dyrene i. Mange flår faktisk dyrene levende, og tråkker på hodene dems for og holde de i ro mens de skjærer vekk pels og hud. Da legger de dyret på gulvet og lar det ligge der til det dør.

Ps! Dette var så absolutt ikke noe diskriminering mot Kinesere, det er selvfølgelig få av den sikkert, men at firmaene tillater det, det skjønner jeg ikke.