onsdag 22. april 2009

hei ;)

I går så fant plutselig pc'n min ut at den vill korstslutte 2 ganger på samme dag, så innlegget mitt gikk tapt, og jeg gidder nemlig ikke og skrive alt om igjen ;), men nå skal jeg i hvert fall bort til Hanna og spise kake fordi faren hennes har bursdag :) Happy birthday!!!

søndag 19. april 2009

Jeg bare nyter solen!

Ahh, Hei :D!

I dag har vært (er) en fantastisk dag, jeg har vært ute hele tiden nesten, siden morgenen i dag til nå!
Jeg og Hanna var ute i ''sentrum'' og slappa off litt ;).

Nå begynner jo sommersesongen igjen, og da er jeg jo vant med at det kommer masse turister og sånt hit (jeg bor jo trossalt i ''verdens minste by'' ). Eidsfoss er jo det fineste stedet du kan bo hvis jeg tenker meg om :), Men de er så innpåslitne alle sammen, og det er litt ekkelt når de ser på deg som et romvesen fra en annen planet på andre siden av universet;), og når jeg gikk hjem i dag så var det en sånn harry man med en støgg hvit bil som spilte tekno som tutet på meg! Det er greit nok at man tuter, men jeg blir provosert når det er sånne gamle harry men som tror de kan få alle, hello, jeg er en mindreårig jente, og de burde skjønne bedre en det!

Ja, i hvert fall så var jeg og Hanna på model jakt i går, og jeg har jo mange favoritter fra før av også, men her er mine aller peneste og søteste favoritter:
Haha, du ser kanskje ikke hva som står der, men det er en liste over noen nye modeller jeg har funnet :).
<----

Alberto < 3


<----



Dennis :*