onsdag 4. februar 2009

Dagen i dag har vel vært litt ''chill''....

Hahaha, eller mMMM! Jeg fant på noe sjikkelig godt og spise/lage!!! Det er veldig lett også :D, man bare tar fire ruter med lys koke sjokkolade, setter platen på det minste, tar sjokkoladen over på plata, tar oppi et par spiseskjeer med melk ( lett, feit, tynn, sunn, ''usunn''...whatever ) imens du rører!

Også over til appelsinen:

Bare skrell appelsinen også skjærer du den i terninger og til slutt heller du den smeltede sjokkoladen over! Og til slutt rasper du litt appelsinskall over ;D, jeg er ikke noe sånn ekspert, men jeg har faktisk kommet på mange sunne ting som faktisk innebærer gode ting som, frukt og sjokkolade :-O!
Litt hemma bilde, men det er et bevis på at jeg lagde det!

mandag 2. februar 2009

Hei :) Jasså, jadda:D

Ja, jeg har vært i hamar hele helga så har jeg ikke fått skrevet noe, men nå er jeg tilbake, frisk og inspirtert av det bondeknøliske språket dem bruker :D...
Jeg la spessielt merke til ord som:
Gødt, døktig og ett eller annet ord som jeg ikke kan skrive :/ jeg vet egentlig ikke hvordan man skriver ''gødt'' og ''døktig'' heller, men jeg tok en sjans, og tror kanskje mange som kommer fra hamar og ser dette her kommer til å le :S :), men pytt, pytt!
Det var faktisk 18 - grader der! Gaash, det var kalt og sette seg i bilen dag etter dag, siden vi skulle besøke så mange:P, men pappa går alltid ut 5 min før og starter bilen så ''prinsessene'' kan gå inn i en varm bil x). Vi drar vell til Granlien (et evangeliesenter for rusmissbrukere) sånn ca. 3 ganger i året :)... Ikke fordi det er noe problemer eller noe sånt, men fordi Granlien er liksom det stedet som førte familien min sammen igjen :), ikke spørr:P!
Vi pleier alltid og bo hos en dame som heter Ann-Margitt, hun har 4 svære katter, jeg elsker de:D, men Simba (katten min) er fortsatt den peneste, kuleste, rareste og snilleste katten jeg vet om ;-* < 3.

Hade bra til i morgen, hade bra, takk for i dag folkens :).