lørdag 18. april 2009

Et lite innlegg til en liten blogg :*

Hei, jeg måtte bare komme med noe som jeg hadde på hjertet, og det er et spørsmål om noen i det hele tatt leser bloggen, hvis det er det så kan dere ikke legge igjen et spor eller to da :D? Jeg hadde blitt kjempe glad, og dessuten vil jeg gjerne at dere kommer med forslag til og forbedre denne søte lille bloggen også :). Takk.

- Madelen

fredag 17. april 2009

Hei, vil du være med på en photoshoot?




I helgen som var hadde jeg Kristin på overnattings besøk, det var kjempe gøy!



Vi hadde ''photoshoot'':)... Jeg må si vi fikk teken etter vært;).



Vi var oppe til ca. kl 04.00, og jeg skulle opp kl 09.00 dagen etter fordi jeg skulle ut og gå tur sammen med familien i regnet, og koke påskeegg (ikke spørr, det er en tradisjon).


I dag skal jeg i bursdag til min besteveninne i over 10 år :D (egentlig når jeg tenker over det har vi vært sammen siden vi ble født, men ble ikke bestevenner før i barehagen)!



Jeg gleder meg, vi skal nemlig kle oss ut, og jeg skal være Nancy Drew.

Her er noen bilder fra ''shooten'':









































søndag 12. april 2009

Gash, som tiden gikk :-O

Bare noen random bilder fra den grusomme vinteren:






Hallo! Jeg har vært ganske lat i det siste, har bare ventet på sommeren, men nå er jeg halvveis tilbake :).
Jeg nyter de siste dagene av ferien, men gruer meg til alle prøvene vi skal ha når skolen begynner igjen :(...Jeg vet ikke helt, men det sies at den siste tiden etter påskeferien består ikke så mye av annet en prøver, og ting som man ikke skal lære eller no, er det riktig? I så fall blir jeg glad!

Tja, jeg har prøvd den naturlige bleikingen av hår, funket faktisk!
Jeg skal nemmelig prøve det igjen i dag så snart Hanna og Kristin, vi skal prøve det sammen :).

Denne gangen blir det nok til at vi bruker masse frukt og honning så det kan veie opp med saltet og sitronen vi bruker, mye reint salt sliter veldig mye på håret hvis du ikke har andre bra og sunne ting i ''bleike blandingen'' :).
Kok først opp ca. 3-5 dl med vann (kommer an på hvor mye du vil ha), så tar du ca. 6 spiseskjeer med salt ( ta mer etter som hvor lyst du vil det skal bli), bare ta så mye sitron du vil egentlig, jeg brukte ca. en halv flaske med sitron ;P, også bare tar du den frukten og honningen du vil ha oppi! Jeg brukte også myee korn :). La det være i, i ca. 30 - 60 min, og vask det av.


En ganske simpel forklaring :).