onsdag 31. desember 2008

videoeeeer :D

Nå har jeg bestemt at jeg skal lade opp masse videoer av Linkin park og mange av chester, men det viste seg og være umulig siden det var error på siden:' -(! Så derfor kan jeg bare legge ut linken, men du må seriøst se hele videoen...I love chester lissom ; -*!

http://www.youtube.com/watch?v=_EaZoIbTy8Y&feature=related

funny.funny.

Super sunday, currrr!

Pc'en er fortsatt litt hemma når det kommer til å laste opp videoer, så her er masse linker til *MORSOMME* videoer av Linkin park og Chester B, jeg tror det er mest av Chester, for dem som ennå ikke har skjønt hvem det er og hvor utrolig han er så pliis kom dere ut på nettet og søk på Chester Bennington, for han er helt mad rå!
(På en av videoene så intervjuer mike k. s Madina lake<3).









tirsdag 30. desember 2008

Goosh as:P

Ahh! Jeg bare kom på noe morsomt jeg måtte fortelle x)... Chester vettu (han som jeg er ''forelska'' i ), han skriver blogg, her er litt av det han skrev:

''I've been on the beach for like the past week in my mankini. I highly recommend it for it'soffensiveness and the freedom from long shorts that lead to horrifying tan lines from the knees up. Anyway, that's enough outta me talk to you guys soon.................C''

Hallo, lissom:P, han bruker ''mankini'' ( ihvertfall det han kaller det )....det er jo det mest nerdete man kan bruke på stranda, og chester er ikke nerdete (bare litt MYE på de gamle bildene av han)! Han er så utrolig kul, og jeg kan ikke forklare hvor mye jeg ler når jeg leser om ting han har gjort :D, han er jo bare herlig!
Jeg må forresten se å legge ut noen viedeoer av chester og menneskene mine.

I todaaaY

Hei, hei xP....
I today har jeg vært på ''shopping'' med Hanna:).....Hehe, det var litt morsomt da fordi jeg hadde tatt pudder og sånt da (jeg fant ikke det lyse pudderet mitt, så jeg måtte bruke et mørkere et :/) jeg ble jo litt mørkere enn vanelig, men, ja, ja, tenkte jeg ;). Så kom vi til magasinet, og der prøvde jeg masse forskjellige pudder typer :O, jeg ble jo helt neger:P ( vet, men mange kaller oss for rasister ). Så jeg måtte kjøpe våtservietter og lyst pudder bare for å ordne mei x), og pudderet kostet 135kr faktisk (jeg som bare bruker det derre billige dem har på h&m)!!! Jeg fikk jo ordna det da :D. Også var det en man som føllte etter meg i butikken, jeg syntes det var litt rart at han lissom plutselig skulle inn i sminke avdelingen og se på sminke og sånt, haha 8-D.
Men atte det var den spennende dagen min :D, spennende kunne vi jo egentlig ha tatt bort og byttet ut med gøy da:).

Byee, norwegians! (jeg skal finne på nye hade ord skjønner du).

mandag 29. desember 2008

Morningane :D

I dag har vært en fin dag faktisk (den er ikke ferdig ennå), fetteren til pappa kommer....jeg har aldri møtt ham da så det blir spennende :D.
På starten av dagen (jeg voknet sånn ca. kl 1230 som vanlig) så sto jeg opp og så på Ellen Degreenes show (jeg aner ikke en gang om det er sånn det staves)......så kom plutselig Hanna på besøk :D, med en gang jeg hørte stemmen hennes i gangen så skvatt jeg sjikkelig for jeg viste ikke at hun skulle komme xP. Men ihverfall så hadde jeg ikke akkurat mye klær på meg da, men jeg spratt opp av senga, også når jeg gjorde det så heiv jeg fjernkontrollen ett eller annet sted.....og nå kan jeg ikke finne den :S! Det tenker jeg var spennende for dere ;).

....Hade folk 8 -)!

søndag 28. desember 2008

Jeg er frustrert.

Yes, jeg har brukt sånn ca. halve livet mitt på og planlegge ting (hva jeg skal bli når jeg blir stor .o.s.v)....Jeg har faktisk veldig lyst til og begynne og synge, men jeg pleier aldri og synge lissom......jeg synger ikke en gang forran vennene mine nesten;P..hahaha x) (jeg er IKKE sjenert forde as), men så har jeg lyst til og begynne og danse igjen (jeg danset latin & standard for lenge siden, men det slo ikke an så veldig bra) jeg har litt lyst til og begynne med hip hop, men jeg elsker stortsett allt som har med dans og gjøre.
Det jeg har tenk mest på da er jo og jobbe som et eller annet innen mote...som designer, eller ja...hehe.....Også vil jeg bli husket for et eller annet spesielt, kanskje jeg kan starte en ny mote trend eller noe sånt:D!
help mee! Jeg og bestevennen min har til og med funne to hus som vi skal eie....den derre jarlsberg gården (er det det den heter?) og et hus til 600'000000 kr som er i frankrike ;) (gå på finn, eiendommer, utenlandet også sorterer du med høyt-lavt.....:P).
og jeg vet at jeg er litt tidlig ennå å tenke på sånne ting, men det er utrolig gøy! Jeg har til og med bestemt at jeg skal hete Crawford, Belksy, Bennington eller Marini til etternavn : -D.
tja, det var vel det jeg ville si idag.
Haadee people....:D!