fredag 5. desember 2008

Noah Mills

Jeg vet egentlig ingenting om ham, men jeg syntes han er litt pen, også av en eller annet grunn syntes jeg det fordi at magen hans ikke står ut, eller er klumpete når han sitter:D... Første bildene jeg så av ham var for Michael Kors, den cruise 09 campain greia sammen med, Matt Loewen og Carmen Kass ( veldig modellaktig tryne forresten ), ja..hrm, men det var vel på de bildene jeg ble ''forelsket''. Han har liiitt sånn flat panne ( magen er litt for sixpack aktig ), men ellers så er nesten alt bra/godkjent :o)....PS! Jeg tror han er sånn passe fornøyd med kroppen sin (bilde 2):






onsdag 3. desember 2008

Pattedyr:)

Tjaa....Jeg kan vel begynne med og ramse opp vennene mine;P (ikke så veldig mye og skrive om i dag gitt)....Axel, Hanna, Helin, Irmelin, Lisa, Kristin, Andrea, Simen, Jannice, Chester og Brandon lissm......det er noen flere pattedyr som egentlig skal med, men som jeg ikke husket på nå (for og si det som det er)...:P

Hanna og jeg skal snart til Helin, og jeg gleder meg til og se henne igjen :D, vi skal få det kjempe koselig (håper jeg). Også skal jeg og hanna (martin?) på ungdomsmøte på fila.....til fredagen:O, så tror jeg det kommer til og bli litt svømmehall (med hanna igjen...ja, vi tilbringer sånn passe tid sammen;P), men vi har det alltid morsomt sammen dah...vi trenger ikke å føle oss dumme hvis det er stillhet når vi er med hverandre eller noe sånt:), også finner vi på så mye morsomme ord i farta vettu..swetty man wanna hump kommer fra Hanna foreksempel....(stammer fra lil' wayne - lolipop (shawty wanna hump) :D, og jeg kommer på sånne dumme ord...husker ingen akkurat nå da xP, sikkert at noen andre gjør det.

søndag 30. november 2008

Lady Gaga og Madelen:)

Nå har jeg eeendelig farva håret mitt ''isblondt'', og jeg er sånn passe fornøyd....min største redsel var jo at det skulle bli gult i steden for hvit, men det gikk.....det gikk. Også ville jeg jo ha litt sånn hår som Lady Gaga og da, men jeg har så mye fall i håret mitt så det ble ikke prikk likt...Men her på bildet hadde jeg ikke stussa det, så det ser myeee større ut....:()