lørdag 22. november 2008

I dag...I går!

I dag så er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal skrive om, jeg er rett og slett helt empty in my head;P. Men bare for å ha skrevet noe så kan jeg jo si litt om James Bond filmen:D. I går så var jeg på kino sammen med ungdomsklubben, vi satt i en sånn stor taxi (med sånne fancy blåe lys inne i bilen), og det føltes enten som om jeg hadde downs, eller måtte ihvertfall ha spessielt tilsyn, eller så føltes det ut som om jeg var en sånn elev fra en privatskole eller noe sånt;P....det var liksom enten eller :).
Men ja, filmen den var bra syntes jeg;), men i begynnelsen brukte jeg litt lang tid på og vende meg til alt bråket, men jeg ble vant med det etter vært:P, det var en typisk ''bråke film''.
Jeg ble litt sånn besatt av øynene til han der Bond fyren av en eller annen grunn! Han er faktisk i 40 åra eller vis ikke mer!!! Men alder spiller ikke noe rolle som man sier...( joke ).
Ja, også var jo hun Olga med i filmen...og hun var en ganske flink skuespiller syntes jeg :>).
Jeg hadde gitt filmen en fiiin 5'ær :D.

torsdag 20. november 2008

My love for Linkin park<3

Jeg elsker Linkin park....sånn serriøst! Det er liksom ikke bare, ok, jeg liker Lp fordi jeg syntes 5 av sangene er bra! Det går dypere!!!! Jeg har jo alltid følt det sånn for Lp, men det er noen ganger jeg får sånn....BANG! Også tenker jeg.....JEG ELSKER LINKIN PARK:D.Men her er det jeg egentlig skulle prate om:Det er et nettsted kalt CBO som er en fan side for Chester B, og der du kan prate om alt som har med ham og gjøre (Lp, sideprosjekter Os.v.), jeg er jo selfølgelig medlem, men det jeg har merket er at når jeg prater om for.eks Lp der så er det så mye friere, og det liskom ORDENTLIGE FANS! Det ser jeg sjeldent av på grupper på Nettby..O.s.v.Og når jeg sier noe jeg mener så er det ikke bare sånn at dem begynner og krangle med meg fordi dem syntes at mine meninger er feil.....det er liksom bare sånn, ok:)....:DDet er så plagsomt at på de gruppene på nettby så er det sånn at gruppene heter for. eks, linkin park fans only...HAHA! Det er bare bullshit:, for mange av de som er medlem der liker 2 sanger av dem og blir medlem, og man kan ihverfall ikke si sin mening.....da blir man bannlyst x!!!
Her er nettsiden for dere som er exlusive fans av Chester Bennington:
Humoren til Joe.....xD

tirsdag 18. november 2008

Ve'cel <3

Ve'cel er en fin kleskolleksjon, men den er litt kjedelig liksom....En av grunnene til at jeg liker kolleksjonen er at Chester er mannen bak det hele:). Jeg skal skrive litt om Chester senere, men akkurat nå får dere nøye dere med det at Chester er mannen som skårer på alt innen utseende, stemme, kreativitet og det som står igjen;).








Strikk på buksa!?

Whyyy...når man først skal ha noe som alle andre har, kan man ikke i det minste være litt kreativ! Man kan jo for. eks i steden for 2 vanelige strikker på buksa, så kan man jo ta et par strikker med sløyfer på! Men nå til dags så skal man jo liksom ''følle moten'', men hvorfor kan man ikke bare ha sin egen stil og prøve og være et godt forbilde for andre i steden for og vise usikkerhet ved og gå med det alle andre går med. Det er klart at det er mange mennesker som sikkert syntes det er kult, og ikke bryr seg om at andre gjør det, og det er jo bra da!

Til dere som ikke tørr og skille dere fram: Se på meg! Jeg er ikke dø, og jeg er heller ikke beskjeden, og fortsatt har jeg den stilen jeg vil ha...nemelig den gode gammeldagse stilen/det jeg vil gå med;P. Det er ingen jeg kjenner som ikke respekterer min stil, og det er ingen som noen gang har gitt meg en negativ kommentar om klærna mine:), men jeg mildt sakt crapper i det uansett.
Man må bare være sterk! Hold on be strong liksom;)....

Victor Norlander:


Han her er utroliiig pen! Det er rart og tenke på at en av de peneste menneskene på jorda bor i nabolandet liksom;P

Ryan Taylor:


Ryan Taylor jobber for to byråer: Why not i Milano og Public image world wide. Han er kjent for leppene sine, og det kan jeg forresten skjønne! Han er fra Burlington, Ontario, Canada, og han er 18 år. Jeg personelig syntes han er fantastisk, og veldig pen:).

Me....?

Lets go! Jeg kommer vel til og skrive om litt av vært....det kommer an på :O. Men dere kommer nok til og få se fashion, modeller, meg og mye annet:), og SELFØLGELIG mye av rollemodellene mine;D. Jeg skal prøve og gjøre denne bloggen så spennende som mulig, men det kommer så absolutt på hvordan menneske du er. Litt om meg: Jeg heter Madelen, og ler av alt og alle, og jeg ler HØYT....Det merker jeg selv, men når noe er morsomt så går jeg liksom litt av skaftet kan man si:). Noen ganger tenker jeg som jeg skulle vært et missfoster, og det merker jeg sammenlignet med Hanna Pauline....(bestriend), ja, jeg kalte deg for Hanna Pauline:D! Men bortsett fra det tror jeg og mange andre at jeg er helt obsessed av Chester Bennington, og Brandon Belsky, jeg liker også Ryan Taylor sammen med MANGE andre modeller :>).


THE END OF YOUR SUFFERNESSSSS !!!